Laasaga taʻitasi laʻasaga malamalama i faiga faʻavaomalo fefaʻatauaʻiga - Iapani Initia

I le avea ai o se kamupani Saina o loʻo galue i pisinisi mai fafo mo le tele o tausaga, e tatau lava i le kamupani ona gauai atu i maketi i fafo ina ia faʻamautuina tupe maua a le kamupani.Na matauina e le Ofisa o le faaletonu o fefaatauaiga a Iapani i masini faaeletonika i le afa lona lua o le 2022 e $605 miliona.O lo'o fa'aalia ai fo'i, o le fa'aliliuga a Iapani o lenei afa tausaga o lo'o fa'aulufale mai ua sili atu i fafo.

sdrs (1)

 

O le faatupulaia o oloa faaeletonika mai Iapani o se ata manino foi lea ua siitia e le fale gaosi Iapani ana fale gaosi oloa i fafo.

O fefa'ataua'iga a Iapani o lo'o aga'i i lalo i lalo mai le fa'ai'uga o le 2000 i le fa'aletonu tau tupe i le 2008, ma mafua ai ona fa'ate'a e kamupani fa'aeletonika a Iapani falegaosimea e pei o atunu'u e taugofie.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le toe amataina o le gaosiga ina ua maeʻa le faʻamaʻi fou o le coronavirus, o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele o oloa faaulufale mai o semiconductor ma isi mea faʻaeletoroni, e tusa ai ma faʻamaumauga, ma o le faʻaititia o le yen ua faʻateleina ai le tau o oloa faaulufale mai.

I se isi itu, o loʻo fuafua Initia e faia ni faiga e faʻatapulaʻa ai oloa mai fafo mai Saina ina ia mafai ai ona faʻaitiitia oloa mai Saina.O Saina e tusa ma le tasi vaetolu o le pa'u o fefaatauaiga a Initia.Ae o le manaoga i totonu o Initia i le 2022 o loʻo manaʻomia pea oloa faaulufale mai a Saina e lagolago ai, o lea na faʻalauteleina ai le paʻu o fefaʻatauaiga a Saina i le 28% mai le tausaga talu ai.Fai mai se tasi o ofisa, o loʻo mafaufau le malo i le faʻalauteleina o suʻesuʻega e faʻaumatia ai faiga le talafeagai i luga o le "tele" o oloa faaulufale mai Saina ma isi nofoaga, ae na te leʻi faʻamaonia po o a oloa poʻo a ni faiga le talafeagai.

sdrs (2)

Mo le suiga o tulaga tau fefa'ataua'iga faavaomalo, ia fa'aauau pea ona fa'alogo i ai, a'o fetu'una'i mafaufauga o le taulaga o fefa'ataua'iga i fafo.


Taimi meli: Apr-27-2023