O le afifiina o oloa faafeao

O le galuega o le afifiina o le puipuia o oloa, faigofie o le faʻaogaina, ma faʻafaigofie felauaiga.A lelei le gaosia o se oloa, o le a oʻo i se auala umi, ina ia sili atu le felauaiga i lima o tagata faʻatau uma.I lenei faagasologa, o le auala e afifiina ai le oloa o le a faia se sao taua tele, afai e le lelei le faia o lenei laasaga, e foliga mai o le a maumau taumafaiga uma.

O le pisinisi autu a CJtouch o mea fa'aeletoroni, o le mea lea, e sili atu ona tatau ona fa'aeteete i le felauaiga fa'agasolo e puipuia ai le fa'aleagaina o oloa.I lenei tulaga, e leʻi faʻavaivai CJtouch, sa lelei tele.

O le tele oa tatou oloa o loʻo faʻapipiʻiina i pusa.I totonu o le pusa, o le EPE foam o le a faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le oloa i totonu o le foam.Fai le oloa i le malaga umi, fa'amama i taimi uma.

fdtyhfg (3)
fdtyhfg (4)

Afai e iai sau oloa tele e manaʻomia ona faʻatau, Matou te fausia se lapoʻa talafeagai o le laupapa laupapa e ave ai oloa uma.Afai e manaʻomia, e mafai foʻi ona e fausia se pusa laupapa e tusa ai ma ou manaʻoga Muamua, matou te faʻapipiʻi oloa i totonu o pusa EPE, ona tuʻu lelei lea o le oloa i luga o se laupapa laupapa, o le a faʻapipiʻi fafo i le lipine faʻapipiʻi ma fasi paʻu i. puipuia le oloa mai le malepelepe i le taimi o felauaiga.

fdtyhfg (1)

I le taimi lava e tasi, o lo tatou afifiina foi e eseese.E pei o la tatou mata pa'i infrared, mo la'ititi la'ititi i lalo ifo o le 32", fa'apipi'i pusa o la tatou filifiliga muamua lea, e mafai ona fa'apipi'i e tasi pusa 1-14pcs;Afai o le tele e sili atu pe tutusa ma le 32 ", o le a matou faʻaogaina le paipa pepa e faʻafeiloaʻi ai, ma e tasi le paipa e mafai ona faʻapipiʻi 1-7pcs. O lenei auala o le afifiina e mafai ona faʻasaoina le tele o avanoa ma faʻafaigofie felauaiga.

fdtyhfg (2)

Matou te filifilia i taimi uma le afifiina sili ona talafeagai e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.O le mea moni, afai o le tagata faʻatau e iai manaʻoga faʻapitoa, o le a matou faia foi pe a maeʻa suʻesuʻega faʻatuatuaina, ma taumafai i le mea sili matou te mafaia e faʻafetaui ai manaoga o aganuʻu.

CJTouch o loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu ma le saogalemu o oloa i tagata faʻatau uma, o la tatou matafaioi.


Taimi meli: Me-06-2023