Fuafuaga a le atunu'u ma fefa'ataua'iga i fafo

Ua auina atu e Guangdong se numera tele o taavale malosi fou mai lona nofoaga i Guangzhou i le faaiuga o Mati talu mai le 2023.

sresd

Fai mai ofisa o le malo o Guangzhou ma maketi o le maketi fou mo oloa lanumeamata maualalo-carbon ua avea nei ma avetaʻavale autu o oloa auina atu i fafo i le afa lona lua o le tausaga.

I totonu o le lima masina muamua o le 2023, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo mai le tele o faʻatau oloa a Saina, e aofia ai North, Shanghai, Guangzhou ma Jiangsu ma Zhejiang, na sili atu i le tiliona yuan.O nei fuainumera uma o loʻo faʻaalia ai le tuputupu aʻe.O fa'amaumauga a le Ofisa o Tiute o lo'o fa'aalia ai i totonu o nei masina e lima, o le aofa'i o oloa fa'aulufale mai a Guangdong i fafo ma fa'atau atu i fafo na tulaga muamua i totonu o le atunu'u, ma o le aofa'i o oloa fa'aulufale mai ma fa'aulufale mai a Shanghai na o'o fo'i i se tulaga maualuga.

Fai mai le Ofisa o Tiute a Guangdong e maualuga pea le faʻaulufaleina mai o fefaʻatauaʻiga a Guangdong ma faʻatau atu i fafo, ae o le aotelega o le faʻaalia o se faʻatupulaia ma le laʻititi o loʻo i ai suiga.Ae ui i lea, ona o le tulaga lautele o fefaʻatauaiga i fafo i lenei tausaga, ia Me o loʻu tau faʻatupulaia e maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina.

Mo le faʻamautuina atili o faʻamoemoega faʻaagafesootai ma faʻateleina le faʻatuatuaina o fefaʻatauaʻiga i fafo, na taʻua ai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute i le amataga o le masina nei e 16 fuafuaga e faʻamalosia ai le au faʻatau atu a Saina e lafo atili oloa i isi vaega o le lalolagi.

O Wu Haiping, o le ulu o le GAC's integrated operations department, fai mai o le a faʻaleleia atili le lelei o le faʻatautaia o tuaoi, faʻalauiloaina le faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o mea tau faʻatoʻaga ma meaʻai, faʻafaigofie le toe faʻaleleia o lafoga faʻatau atu ma faʻaleleia fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, ma faʻamalosia le vaavaaia o fefaʻatauaʻiga i tuaoi tuaoi. .

I le tausaga talu ai, na faʻaalia ai e le Pulega o Tiute 23 faiga e faʻamautu ai fefaʻatauaʻiga i fafo, ma maua ai le lagolago mautu mo le maualuga maualuga o fefaʻatauaiga a Saina.

O se fa'ailoga o le fa'atulagaina o fefa'ataua'iga a Saina ma le maualuga o le fa'atupulaia o fefa'ataua'iga, o le si'itia o oloa lanu meamata i fafo i le sefulu tausaga ua tuana'i ua fa'ailoa mai ai fo'i le tulaga lelei fa'atauva ma le gafatia o pisinisi ta'itasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga a le Ofisa o Tiute a Nanjing o loʻo faʻaalia mai ia Ianuari ia Me, o pisinisi a Jiangsu o loʻo auina atu i fafo o sela sola, maʻa lithium ma taavale malosi fou na faʻateleina i le 8%, 64,3% ma le 541,6%, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o le faʻatau atu o le 87,89 piliona yuan.

O lenei suiga ua mafua ai le tele o tulaga tuputupu aʻe mo kamupani tumaoti e faʻalauteleina a latou maketi i Sasaʻe Tutotonu, Aferika, Asia i Sautesasae ma Europa, o le tala lea a Zhou Maohua, o se tagata suʻesuʻe i le China Everbright Bank.


Taimi meli: Iul-03-2023