Faʻaauau le faʻaleleia ma faʻamamafa uiga lelei

E pei o la matou tala, o oloa e tatau ona faʻatatau i le lelei, o le lelei o le olaga o se atinaʻe.O le falegaosimea o le nofoaga lea e gaosia ai oloa, ma e na o le lelei o oloa lelei e mafai ona maua ai le manuia o le atinaʻe.

Talu mai le faʻavaeina o le CJTouch, faʻamalosia lelei le pulea, i le taimi atoa o le tautoga matou te taʻitasi tagata faʻatau.E le gata i lea o le tatou anavatau, ae sa faatino foi le Gaoioiga i le gaosiga.I le taimi nei, o CJTouch o loʻo i ai 2 fale gaosimea saʻo mo le gaosiga, o loʻo i ai le tele o meafaigaluega gaosiga faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, ua faʻatulagaina e CJTouch se faiga faʻaleleia atoatoa.Ina ia faafaigofieina le asiasiga o oloa, faʻatūina faʻapitoa se numera o tagata asiasi lelei faʻapolofesa, faʻafeiloaʻi tagata faʻatau oloa.

uiga lelei1

O le CJTouch e sili atu nai lo le 80 tagata faigaluega, faʻatautaia aʻoaʻoga masani ma fesoʻotaʻiga e aotele ai faʻafitauli, latou te maua uma le poto faʻapitoa o oloa.Ae le gata i lea, latou te matua malilie foi i le tulaga lelei o le kamupani.Faʻamalosia le pulega o le nofoaga o galuega, faia se faleaoga atoatoa e leai se pefu.Ia i ai se agaga faʻaeteete, mai le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete o meafaitino i le fale gaosi oloa faʻapipiʻi, laasaga uma e leai se faʻavaivai, Faʻamaumau laasaga uma o gaosiga e manaʻomia e tulafono faatonutonu, pe a maua ni faʻafitauli, e mafai ona tali ma foia i le taimi muamua.

E mafua ona o lo tatou sefulu-tausaga e pei o le tasi aso tausisi, CJTouch i ai le tele o tusi faamaonia o oloa-FCC, CE, ma isi. Aua e te fefe i tagata faatau asiasi asiasi falegaosimea, taimi uma e o mai tagata faatau, CJTouch e mafai lava ona latou faamalieina ma faatuatuaina i tatou i faigofie.O le mafuaʻaga lena e naunau ai tagata faʻatau e oʻo atu i se mafutaga umi ma i matou.

Pe i le taimi ua tuanaʻi poʻo le lumanaʻi, CJTouch tausia pea lo tatou faʻamoemoe muamua.Tausi i le tulaga lelei e manumalo ai, e le gata o le uiga, ae o le matafaioi foi a se atinaʻe.Fa'agasolo i luma, fai se galuega lelei i oloa uma, ola e tusa ai ma le fa'atuatuaga a tagata fa'atau uma.

(Saunia e Gena ia Mati 2023)


Taimi meli: Mati-02-2023