Pe moni le suiga o le tau

O le talitonu i suiga o le tau pe leai e le o toe fesili.E mafai e le lalolagi lautele ona faʻaalia le leaga o le tau e oʻo mai i le taimi nei, na o le molimauina e nisi o atunuu.

Mai le vevela vevela i Ausetalia i Sasaʻe seia oʻo i le mu o vao ma vaomatua i Amerika.Mai le liusua o le aisa i lologa tetele i le itu i Matu e oo atu i le mago ma le taofia o eleele i le itu i saute, o loʻo i ai tulagavae o aʻafiaga leaga o le maualuga o le vevela.O atunuu ua fia sefulu tausaga e lei oo lava i le vevela i luga atu o le 25 tikeri Celsius o loo molimauina le latalata i le 40 tikeri Celsius.

Faatasi ai ma lea vevela vevela, faʻaaliga faʻapisinisi ma le tele o masini fale gaosi oloa i fafo e vave ona vevela ma o nisi taimi e oʻo atu ai i le faaletonu o le masini poʻo le faʻaletonu atoa.Mo nei mafua'aga, e tatau ona matou toe fa'aputuina le vaega R&D e fa'atulaga se fofo.

I le faaopoopo atu i le anti-reflective, anti-glare protection glass, o loʻo i ai a matou suʻesuʻega mo mataʻitusi LCD e sili atu le maualuga o le vevela faʻaogaina ma faʻapea foʻi ma ili faʻamafanafana maualuga ma e itiiti le leai o se leo.

sredf (5)
sredf (6)

O lea la i nei suiga uma ua faia, e mafai ona matou ta'u atu ma le mitamita ma fa'amautinoa i tagata o lo'o fa'aauupegaina masini e fa'ata'ita'i i le maualuga o le vevela o lo'o iai nei.

Matou te fia logoina tagata uma e uiga i la matou faʻaopoopoga o oloa fou;o fa'aaliga fa'apipi'i, 'ese'ese pusa Android ma pusa fa'amalama ua o'o mai o se auala fa'aopoopo mo tagata fa'atau e maua ai se PC e le tatau ona fa'apipi'i fa'atasi.

sredf (1)
sredf (2)
sredf (4)
sredf (3)

Taimi meli: Au-05-2023