Infrared pa'i mata'ituina gaosiga gaosiga-CJtouch

O le taʻiala galue o le IR touch screen o loʻo i totonu o le paʻu paʻu o loʻo siʻosiʻomia e le infrared receiver tube ma le infrared transmitter tube, o nei infrared tubes i luga o le paʻi paʻi luga o le tasi-i-le-tasi le faʻatulagaina tutusa, fausia ai se fesoʻotaʻiga o ie malamalama infrared i le malamalama. .

Pe a iai ni mea (tamatamailima, totigilima poʻo soʻo se mea paʻi) i totonu o le fesoʻotaʻiga moli infrared e poloka ai le moli infrared e tuʻuina atu mai se nofoaga e maua ai, o le vaega lea o le faʻalava ma le saʻo e lua itu o le faʻauʻu maua e maua ai le malosi o le malamalama infrared. o le a suia, o meafaigaluega e ala i le malamalama o le malamalama infrared maua e le suiga i le tulaga o le a mafai ona iloa le mea e faatino ai le paʻi.

I se faapuupuuga, o le IR touch screen ma le maualuga o le lagona, maualuga maualuga, vave tali taimi, tumau, e faʻatatau i le tele o manaʻoga e paʻi atu i le vaʻaiga fesoʻotaʻiga.

acvav

I le taimi o le gaosiga o gaosiga, o vaega autu o le IR touch displays e aofia ai infrared emitters ma receivers, lea e manaʻomia ona gaosia i se siosiomaga sili ona mama e aloese ai mai aʻafiaga o le pefu ma le palapala ile faʻatinoga o oloa.O le mea lea, o matou fale gaosi oloa e masani ona faʻaogaina potu mama atoatoa e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni o le lelei o oloa.

E le gata i lea, o fale gaosi CJtouch o loʻo faʻapipiʻiina i tekinolosi ma mea faigaluega faʻapitoa, e pei o masini faʻapipiʻi mataʻutia maualuga, mea faʻapipiʻi fua, mea faʻapipiʻi laupapa eletise, ma isi, ina ia mautinoa le maualuga ma le faʻamaoni oa tatou oloa.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai i le CJtouh se 'au faʻapolofesa faʻapolofesa, e aofia ai inisinia opitika, inisinia faʻaeletoroni, inisinia faʻainisinia, ma isi, e faʻamautinoa ai le tomai faʻapitoa ma le saʻo o le mamanu o oloa ma le gaosiga o gaosiga.

I se faapuupuuga, o fale gaosi oloa e gaosia infrared touch monitors e manaʻomia le iai o tekonolosi ma meafaigaluega, faʻapea foʻi ma se 'au faʻapolofesa faʻapitoa e faʻamautinoa le maualuga ma le faʻamaoni o oloa.

CJtouch taumafai e faia le mea sili mo matou tagata faʻatau.


Taimi meli: Au-04-2023