Manuia O le Amataga

Manuia le tausaga fou!
Matou te toe foi mai e faigaluega pe a maeʻa le matou tausaga fou Saina i le aso 30 Ianuari, Aso Gafua. I le aso faigaluega muamua, o le mea muamua e tatau ona matou faia o le tuʻuina o mea faʻapapa, ma na tuʻuina mai e le matou pule ia i matou se "hong bao" ma le 100RMB. manuia atili i lenei tausaga.

1

 

I le tolu tausaga talu ai, na aʻafia ai i matou i le Covid-19, e tolu itu taua

Muamua, faʻaitiitia o poloaiga. Ona o le aʻafiaga o le Covid-19, o loʻo feagai le matou kamupani ma faʻafitauli e pei o le faʻaleaogaina poʻo le tuai o poloaiga i lima, ma faigata i le sainia o poloaiga fou, siʻitia o tau ma le le lava o mea mata, aemaise i le afa muamua. o le 2020, faʻatasi ai ma le puleaina o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, o le tele o atinaʻe i totonu o le atunuʻu ua toe foʻi i galuega ma toe faʻaauau le gaosiga.Ole taimi nei, ole a'afiaga tele ole fa'ama'i o pisinisi mai fafo.O le tele o atunuu ua aʻoaʻoina mai faiga a Saina e faʻamaufaʻailogaina le atunuʻu mai le faʻamaʻi.O le tele o latou ua tapunia le gaosiga, ma o le faʻaitiitia o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga e le maalofia.

Lona lua, ua poloka le filifili sapalai.E faigofie ona malamalama i le sapalai, ma ua tele tapunia ma tapunia, peitai, ua toe faaitiitia manaoga o atunuu i fafo, lea ua mafua ai le tele ma le tele o fale gaosi ua tapunia ma paʻu i lenei taamilosaga leaga.

Tolu, o le fa'atuputeleina o tau fa'atau.O le tele o atunuu ua aʻoaʻoina mai faiga a Saina e faʻamaufaʻailogaina le atunuʻu ma tau ai le faʻamaʻi.O le tele o uafu, malae vaalele ma kamupani vaalele ua taofia le faaulufaleina mai ma le auina atu i fafo o oloa, ma mafua ai le siʻitia tele o tau o oloa.O nisi oloa ma e oʻo lava i le tau o oloa lava ia e laʻititi nai lo le tau o logistics, O le tau e maualuga tele, ma o le tele o pisinisi i fafo e fefefe e ave faʻatonuga.
I le faaiuga o le tausaga talu ai, ua tatalaina e Saina le puleaina o le Covid-19, o poloaiga mai tagata faatau o loʻo faasolosolo malie ona faʻateleina, ma e le o toe mamao ae latou toe foʻi i le tulaga muamua.

Ia faatumulia lo tatou lumanai tau tupe i polofiti i lenei tausaga!


Taimi meli: Feb-17-2023