Maketi Fa'atekonolosi Tele-Touch Global: Malosi le tuputupu a'e o lo'o fa'amoemoeina fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le fa'aaogaina o masini e fa'aogaina le Touchscreen.

O le maketi o tekonolosi faʻavaomalo i le lalolagi e faʻamoemoe e maua le faʻatupulaia tele i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.E tusa ai ma se lipoti talu ai nei, o le maketi o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR e tusa ma le 13% mai le 2023 i le 2028.

dvba

O le faʻateleina o le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻaeletoroni atamai e pei o smartphones, tablets, ma komepiuta feaveaʻi o loʻo faʻaosoina le tuputupu aʻe o maketi, faʻatasi ai ma tekinolosi tele-touch o loʻo umia se sao tele i nei oloa.

Fa'ailoga Taua

Faʻateleina le vaetamaina o masini mata e tele-paʻi: O le tuputupu aʻe o maketi e faʻamalosia e le faʻateleina o le faʻaogaina ma le faʻaaogaina o masini mata e tele-touch.O le ta'uta'ua o masini e pei o le Apple's iPad ma le fa'atupulaia o le fa'atupuina o laupepa fa'avae Android ua fa'aosofia ai le tele o PC ma masini feavea'i OEM e ulufale i le maketi papalama.O le faʻateleina o le taliaina o siaki mataʻitusi paʻi ma le faʻateleina o numera o masini faʻaeletoroni o mea taua ia e mafua ai le manaʻoga maketi.

Fa'atomuaga o fa'aaliga mata'utia tele-touch: O lo'o maua e le maketi se fa'aolaola fa'atasi ma le fa'aofiina o fa'aaliga tele-touch screen taugofie ma le fa'aleleia atili o le gafatia.O faʻaaliga nei o loʻo faʻaogaina i le faʻatau oloa ma le aufaasālalau mo le faʻaogaina o tagata faʻatau ma le faʻailogaina, ma faʻapea ona saofagā i le faʻatupulaia o maketi.

Fa'atau oloa e fa'aoso mana'oga: O lo'o fa'aogaina e le 'au fa'atau oloa fa'aaliga feso'ota'iga tele-pa'i mo le fa'ailogaina ma le fa'aogaina o tagata fa'atau, aemaise lava i vaega atia'e e pei o Amerika i Matu ma Europa.O le fa'apipi'iina o kiosks fegalegaleai ma fa'aaliga o le desktop e fa'ata'ita'iina ai le fa'aogaina o tekonolosi fa'atele i nei maketi.

Lu'itau ma Aafiaga o Maketi: O lo'o feagai le maketi ma lu'itau e pei o le si'itia o tau a le vaega, fa'atapula'aina le maua o meafaitino, ma tau fe'avea'i.Ae ui i lea, o loʻo faʻatutuina e le aufaipisinisi muamua (OEMs) lala i atunuʻu atinaʻe e foia nei luitau ma faʻamanuiaina mai le maualalo o le aufaigaluega ma tau o meafaitino.

COVID-19 Aafiaga ma Toe Faʻaleleia: O le faʻamaʻi o le COVID-19 na faʻalavelaveina ai le sapalai o faʻaaliga faʻaalia ma kiosks, aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi.Ae ui i lea, o le tele-touch technology maketi o loʻo faʻamoemoeina e faʻasolosolo malie aʻo toe faʻaleleia le tamaoaiga o le lalolagi ma faʻateleina manaoga mai pisinisi eseese.


Taimi meli: Nov-04-2023