3D e leai ni matatioata

O le a le Glassesless 3D?

E mafai fo'i ona e ta'ua o le Autostereoscopy, 3D mata le lavalava po'o le 3D e leai ni matatioata.

E pei ona taʻu mai e le igoa, o lona uiga e tusa lava pe leai se matatioata 3D, e mafai lava ona e vaʻai i mea i totonu o le mataʻituina, faʻaalia se aafiaga tolu-dimensional ia te oe.Mata le lavalava 3D o se faaupuga lautele mo tekinolosi e ausia ai faʻataʻitaʻiga vaʻaia e aunoa ma le faʻaogaina o mea faigaluega fafo e pei o tioata polarized.O sui o lenei ituaiga tekinolosi e masani lava ona aofia ai tekinolosi pa puipui ma tekinolosi tioata tioata.

asd

Aafiaga

E mafai ona toe fa'afo'i lelei e le fa'aa'oa'oga va'ai mata le lava 3D le fa'aogaina o le va'aiga fa'ata'oto fa'ameamea a tamaiti amblyopic, ma e mafai fo'i ona fa'aleleia atili le va'ai a tamaiti a'oga e vaivai le myopia.O le laʻititi o le matua ma le laʻititi o le diopter o le myopia, o le sili atu lea o le aʻafiaga o aʻoaʻoga i le faʻaleleia o le vaʻai.

Auala faatekinolosi autu

O metotia fa'atekonolosi mata 3D mata'utia e aofia ai: fa'ama'i tioata vai tioata, tioata fa'aigoa, fa'asino le puna malamalama, ma le fa'amalama malosi.

1. Slit ituaiga vai tioata tioata.O le mataupu faavae o lenei tekinolosi o le faʻaopoopoina lea o se faʻailoga faʻapipiʻi i luma o le lau, ma pe a faʻaalia le ata e tatau ona vaʻaia e le mata agavale i luga o le mata LCD, o le a poloka e le mata taumatau le mata taumatau;E fa'apena fo'i, pe a fa'aalia se ata e tatau ona va'aia e le mata taumatau i luga o le mata o le LCD, o le a faanenefu le mata agavale i ta'a'ese'ese.E ala i le vavaeeseina o ata vaaia o mata agavale ma taumatau, e mafai e le tagata matamata ona vaʻaia le ata 3D.

2. O le mataupu faavae o le tekinolosi tioata cylindrical o le faʻatinoina o pika tutusa o le agavale ma le taumatau mata i luga o le tasi ma le isi e ala i le refraction mataupu faavae o le tioata, ausia le vavaeeseina o ata.O le mea sili ona lelei o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le tioata e le poloka ai le malamalama, ma maua ai le fa'aleleia atili o le malamalama.

3. Fa'asino i le puna malamalama, i ni faaupuga faigofie, o lo'o pulea sa'o seti se lua o lau e fa'atino ata i le itu agavale ma le taumatau mata.


Taimi meli: Ian-29-2024