Mulimuli i le pule i Lhasa

I lenei tautoulu auro, e toatele tagata o le a o atu e matamata i le lalolagi.

I le masina nei e toatele tagata o lo'o alu e malaga, E pei o Europa, O tafaoga i le taumafanafana i Europa e masani ona ta'ua o le "masina o Aukuso malolo". O lea, o lo'u pule e alu i le auala o Lhasa Tibet. O se nofoaga paia, matagofie.

asd

O le pule na amata mai Chengdu, Sichuan, lea na faia ai le "31st Summer Universiade" i lenei tausaga, i le itu i sisifo.O lea na filifili ai le pule e tietie mai Sichuan i Lhasa, Tibet. O le malaga sili ona lototele e le o Tibet, ae o le lototele e laa i luga o le laina Tibet sichuan ma agai i luma ma le lototele.

I le aso muamua, na matou taunuu ai i Kangding i le maualuga o le 2600. Fiafia i le vaaiga tulaga ese o Kangding i luga o le Vaitafe o Zhedo i totonu o le aai. O le aso lona lua, na matou taunuu ai i Hongzihai ma Gongga Snow Mountain Observation Deck, 2600 mita i luga aʻe o le sami. .Vaʻai i mauga matagofie o le kiona ma vaituloto laugatasi. I le aso lona tolu, na ou alu ai i Shangri-La Town, i le maualuga o 2900 mita.O le auala o le a ui atu i le "Sefulu valu Pioga o Tianlu", e pei o le uiga moni, e 18 pioga e aʻe ai i luga o le mauga.Tofotofo le tomai o lau avetaavale.I le taimi lava e tasi, e atagia mai ai foi le malosi o a tatou atinaʻe Saina, ma e mafai ona tatou o atu i soʻo se nofoaga matagofie. Ona, matou taunuu lea i Nyingchi, lea e 3100 mita i luga aʻe o le sami, ma vaʻaia le matagofie o le taulaga o Lulang, lea e iai le ta'uleleia o "Suiselani Sasa'e".O lo'o fa'ato'ato'a fa'atupuina e fa'aeleeleele, mauga maualuluga ma vanu, fa'apea fo'i manu ma la'au.Ose nofoaga e le masani ai tagata tafafao maimoa i le lalolagi lea e nonofo faatasi ai aisa, mauga maualuluga, vanu, vao, vaomatua, vaitafe, vaituloto ma isi laufanua.Mulimuli ane, taunuu i se nofoaga e leai se okesene ae leai se faatuatua - Lhasa (3650 i luga aʻe o le sami).I luga o le ala, o le ae pasia le Linla Expressway, na o le pau lea o le auala e leai se totogi i Saina.Faatasi ai ma le taualuga o le lalolagi e pei o le faitotoa ma le meleniuma aisa ma le kiona e pei o le faalava, i le fetaulaiga o le lagi ma le lalolagi, o se faailoga o le faatuatua e tulai mai, ma tu'itu'i ai tagata.agaga o le aiga.

Ina ua mavae aso 13, na toe lele le pule i le kamupani.Ua uma lenei malaga ese.


Taimi meli: Sep-04-2023