Atonu o le taavale pa'i lau e le o se filifiliga lelei foi

O le taimi nei ua amata ona faʻaogaina le tele o taʻavale paʻu, e oʻo lava i luma o le taʻavale e faʻaopoopo i le ea ea ua na o se mata paʻu tele. E ui lava e sili atu ona faigofie ma e tele mea lelei, ae o le a aumaia ai foi le tele o tulaga lamatia.

manoa

O le tele o taavale fou faʻatau atu i aso nei o loʻo faʻapipiʻiina i se laupepa paʻi tele, o le tele o loʻo faʻaogaina le Android operating system. E leai se eseesega i le va o le avetaʻavale ma le ola ma se laulau. Ona o lona i ai, o le tele o faʻamau faʻaletino ua faʻaumatia, ma faʻaogaina ai nei galuega i le nofoaga e tasi.

Ae mai se vaaiga saogalemu, o le taulai atu i le tasi mata pa'i e le o se auala lelei e alu ai. E ui lava e mafai e lenei mea ona faʻafaigofie ma mama le faʻamafanafanaga tutotonu, faʻatasi ai ma se foliga faʻalelei, o lenei faʻaletonu manino e tatau ona faʻaalia i o tatou mafaufau ma aua le amanaiaina.

Mo le amataga, e mafai ona faigofie ona avea lena paʻi paʻi atoatoa ma faʻalavelave, ma atonu e te manaʻo e tepa ese ou mata mai le auala e vaʻai i faʻamatalaga o loʻo lafo atu e lau taavale ia te oe. E ono feso'ota'i lau ta'avale i lau telefoni, e ono fa'ailoaina oe i se fe'au tusitusia po'o se imeli. E iai fo'i polokalame e mafai ona e siiina mai e matamata ai i vitio pupuu, ma o nisi aveta'avale na ou feiloa'i i ai i lo'u olaga o lo'o fa'aogaina ia mata'itusi mata'utia e matamata ai i vitio pupuu a'o ave ta'avale.

Lona lua, o faʻamau faʻaletino lava latou e mafai ai ona tatou faʻamasani vave i tatou lava i le mea o loʻo i ai nei faʻamau faʻaoga, ina ia mafai ai ona faʻamaeʻaina le taʻaloga e aunoa ma mata e ala i le mafaufau maso. Ae pa'i mata, tele galuega tauave o loo natia i le tele o ituaiga eseese sub-tulaga menus, o le a manaomia ai i tatou e sioa i le lau e maua ai le galuega talafeagai ina ia faamaea ai le taotoga, lea o le a faateleina ai o tatou mata mai le taimi o le auala, faateleina. le tulaga lamatia.

Ma le mea mulimuli, afai o lenei paʻi mata matagofie e faʻaalia se sese, o le tele o gaioiga o le a le mafai ona maua. E leai ni fetuunaiga e mafai ona faia.

O le tele o tagata fai ta'avale o lo'o faia nei se fa'ailoga i lau pa'i a latou ta'avale. Ae mai manatu faaalia mai punaoa eseese, o loo i ai pea le tele o manatu le lelei. O lea la o le lumanaʻi o masini paʻi paʻu e le o mautinoa.


Taimi meli: Me-06-2023