O le masina na teʻa nei na matou faʻalauiloaina ai se tekonolosi fou

Fa'aaliga pa'i maualuga-malamalama maualuga-anti-ultraviolet erosion galuega

b1

O le faʻataʻitaʻiga na matou faia o se faʻaaliga fafo 15-inisi ma se susulu o 1000 nits. O le faʻaogaina o le siosiomaga o lenei oloa e manaʻomia ona faʻasaga saʻo le la ma e leai se talipupuni.

b2
b3

I le lomiga tuai, na lipotia mai e tagata faʻatau na latou mauaina se vaega o le mata uliuli i le taimi o le faʻaaogaina. A maeʻa suʻesuʻega faʻapitoa a le matou vaega R & D, o le mafuaʻaga o le a faʻaumatia le mole tioata vai i le LCD mata ona o le faʻaalia saʻo i ave malosi o le ultraviolet, o lona uiga, o le ultraviolet rays e faʻalavelave ai mole tioata vai o le LCD screen, e mafua ai le uliuli. fa'ailoga po'o se vaega lanu uliuli. E ui lava o le mata LCD o le a toe faʻaauau galuega faʻaalia masani pe a maeʻa le la, e aumaia pea faʻalavelave tele i tagata faʻaoga ma e matua leaga lava le poto masani.

Na matou taumafai i fofo eseese ma iu ai ina maua le fofo atoatoa ina ua maeʻa le masina o galuega.

Matou te faʻaogaina tekinolosi faʻapipiʻi e tuʻufaʻatasia ai se vaega o le anti-UV ata i le va o le LCD mata ma le tioata paʻi. O le aoga o lenei ata tifaga o le puipuia lea o ave o le ultraviolet mai le faʻalavelaveina o mole tioata vai.

A maeʻa lenei mamanu, a maeʻa ona faia le oloa maeʻa, o le suʻega o suʻega meafaigaluega o le: o le pasene o ave anti-ultraviolet e oʻo atu i le 99.8 (silasila i le ata o loʻo i lalo). O lenei galuega e puipuia atoatoa le mata LCD mai le faaleagaina e mafua mai i ave malolosi o le ultraviolet. O le iʻuga, ua faʻaleleia atili le ola tautua o le mata LCD, ma ua faʻaleleia atili le faʻaogaina o le tagata faʻaoga.

b4

Ma o le mea e ofo ai, pe a uma ona faʻaopoopoina lenei vaega o ata tifaga, o le manino, fofo ma le lanu chromaticity o le faʻaaliga e le afaina.

O le mea lea, o le taimi lava na faʻalauiloaina ai lenei galuega, na faʻafeiloaia e le tele o tagata faʻatau, ma sili atu i le 5 poloaiga fou mo faʻaaliga UV-faʻamaonia ua maua i totonu o le lua vaiaso.

O le mea lea, e le mafai ona matou faʻatali e logoina oe e uiga i le faʻalauiloaina o lenei tekonolosi fou, ma o lenei oloa o le a mautinoa lava e te faʻamalieina atili ai!


Taimi meli: Aukuso-07-2024