Su'esu'ega fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga i fafo

I le aso 24 o Me, na toe iloilo ma faʻamaonia ai e le Fono a le Fono a le Setete le "Faʻamatalaga i le Faʻalauteleina o Faʻatauga Faʻasalalau Faʻasalalau Faʻasalalau ma Faʻalauiloaina le Faufale i fafo". O le fonotaga na faʻaalia ai o le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga fou mai fafo e pei o fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga ma fale teu oloa i fafo o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o fefaʻatauaʻiga i fafo ma le mautu o le fua, ma o le a fesoasoani e fausia ni tulaga lelei fou mo le galulue faʻatasi o le tamaoaiga faavaomalo. A'o televave le atina'eina o fefa'ataua'iga i fafo, o lo'o galulue malosi kamupani fefa'ataua'iga i fafo e fau faleteuoloa i fafo ma fa'aleleia atili a latou fa'atonuga.

E oo mai i le aso 28 o Me, o le aofaʻi o le tau o oloa na lafoina i fale teu oloa i fafo mo le tufatufaina atu ma le faʻatau atu e ala i le B2B e-commerce i luga o tuaoi i lenei tausaga ua oʻo i le 49.43 miliona yuan, toeititi faatolu i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea le fa'atupulaia o le tau o oloa auina atu i fafo i le afa lona lua o le tausaga. "Na taʻua e Li Xiner o le maketi autu a le kamupani o loʻo i totonu o Europa ma le Iunaite Setete. Afai e lafo oloa pe a uma ona maua le faʻatonuga, o le a le mauaina e le tagata faʻatau oloa seia oʻo i le tasi pe lua masina mulimuli ane. A maeʻa ona faʻaaogaina faleteuoloa i fafo, e mafai e le kamupani saunia muamua oloa, e mafai e tagata faatau ona pikiina oloa i le lotoifale, ma o loʻo faʻaititia foi le tau o le logistics e le gata i lea, faʻalagolago i le pisinisi e-commerce B2B faʻatau atu i fafo, e mafai foi e le kamupani ona fiafia i faiga faʻapitoa e pei o le faamuamua. asiasiga, tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga kilia, ma toe fo'i faigofie i le Ofisa o Tiute a Haizhu i lalo o le Ofisa o Tiute a Guangzhou.

O le felagolagoma'i fa'ava-o-malo loloto i le filifili o alamanuia-i tausaga talu ai nei, o le tele o kamupani Saina ua teu faafaigaluega i totonu ma fausia fale pa'u i Asia i Sautesasae. Ole tele ole fa'atauga o vaega ma vaega e mana'omia mo le tausiga o masini masini e le tele, ae o le fa'atauga e maualuga tele. E faigata ona fetu'una'i le fa'amalieina o mana'oga fa'atau e ala i fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u i fafo. I le 2020, ina ua maeʻa le resitalaina o faleteuoloa i fafo e ala i le Qingdao Customs, Qingdao First International Trade Co., Ltd. na amata ona taumafai e filifili se auala sili atu le taimi-lelei ma sili atu le tuʻufaʻatasia e felauaiga ai oloa e tusa ai ma lona lava tulaga moni, aʻo fiafia i le faigofie. o LCL felauaiga ma se faamalama e tasi.

图片 1

Taimi meli: Iul-03-2024