CJTOUCH Oloa Fou mo le 2024

O la matou CJTOUCH o se fale gaosi oloa, o le faʻafouina ma le faʻaleleia o oloa e talafeagai mo le maketi o loʻo i ai nei o lo matou faʻavae. O le mea lea, talu mai Aperila, o matou paaga inisinia ua tuuto atu i le mamanuina ma le atinaʻeina o se faʻaaliga fou paʻi e faʻafetaui ai le manaʻoga maketi o loʻo iai nei.

O lenei mata'itū na faia se iloiloga tele e le gata i tulaga o mea i fafo ma totonu, e pei ona fa'aalia i le ata o lo'o mulimuli mai. Ua mamanuina ma sili atu i le 10 foliga eseese, ma o le mea e sili ona talafeagai e tatau ona filifilia.

Ole fa'ata'ita'iga ole maketi o lo'o iai nei mo lenei mata'itū e fa'atatau ile fa'aaliga fale gaosimea, fa'atasi ai ma paneli alumini ile pito i luma. Matou te manaʻomia le tatalaina o faʻailoga fou, tasi mo le tele taʻitasi, lea e manaʻomia ai tupe faʻaalu tele. Ae ui i lea, mo CJTOUCH, fetuutuunai i manaoga maketi o loʻo avea pea ma a matou sini ma o se auala talafeagai foi mo le atinaʻeina umi o le fale gaosimea.

asd

Ua matou filifilia se auala faʻapipiʻi faʻapipiʻi pito i luma mo lenei faʻaaliga paʻi, ma matou te talitonu o le a aumaia ai le faʻaoga lelei i a matou tagata faʻatau. O se auala faʻapipiʻi faʻaaoga lautele foi lea i le maketi o loʻo i ai nei, ma o le a tatou toe suia le auala tuai faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le lumanaʻi.

Ua matou filifilia se mata'itusi LCD mata'itusi fou mo totonu o lenei fa'aaliga pa'i, ma le lautele o le vevela ma le maualuga o le susulu. E mafai ona faʻaogaina i siosiomaga faʻanatura faigata, faʻapea foʻi ma le manaʻomia maualuga o le faʻatonutonuina o fale gaosi oloa ma falemaʻi.

O le pito i luma o lenei fa'aaliga mata pa'i o lo'o i ai le fa'ailoga IP65 e le susu ma e faia i le 3mmde tioata fa'afefete. Ioe, e mafai foi ona e filifilia mea tioata e pei ole AG AR e mafai ona faʻaogaina i le susulu o le la.

O le fausaga o lenei faʻaaliga paʻi e mafai foi ona fetaui ma komepiuta uma-i-tasi, ma naʻo ni suiga laiti e manaʻomia.

E le o toe mamao, o le a maua e tagata uma le matou oloa fou. O lea ua tatou i ai i le faagasologa o sauniuniga.


Taimi meli: Apr-22-2024