O le tama na fanau i le 26 vaiaso na manumalo i faigata, alu i le fale mai le falemaʻi mo le taimi muamua

Na maua e se tama Niu Iokaalu i le fale mo le taimi muamuatoeitiiti atoa le lua tausaga talu ona fanau mai o ia.

Na faamalolo Natanielu maiFalemai a Tamaiti Blythedalei Valhalla, Niu Ioka i le aso 20 o Aukuso ina ua uma le 419 aso na nofo ai.

img (2)

Fomai, tausimai ma le aufaigaluega na laina e patipati ia Nathaniel ao ia tuua le fale ma lona tina ma lona tama, Sandya ma Jorge Flores. Ina ia faʻamanatu le faʻailoga, na luluina e Sandya Flores se logo auro aʻo latou malaga faʻatasi i lalo o le alatele o le falemaʻi.

Na fanau Nathaniel ma lona uso masaga o Christian i le 26 vaiaso i tua ia Oketopa 28, 2022, i le Stony Brook Children's Hospital i Stony Brook, Niu Ioka, ae na maliu Christian i le tolu aso talu ona fanau mai. Na mulimuli ane siitia Nathaniel i Blythedale Children's ia Iuni 28, 2023.

'Vvega' pepe na fanau i le 26 vaiaso e alu i le fale mai le falema'i pe a uma le 10 masina

Na taʻu atu e Sandya Flores"Toe taeao Amerika"sa la liliu atu ma lona toalua i le in vitro fertilization e amata ai lo la aiga. Na iloa e le ulugaliʻi o le a latou faʻatali se masaga ae o le 17 vaiaso talu ona maʻitaga, na fai mai ai Sandya Flores na taʻu atu e fomaʻi ia i laʻua na latou matauina le faʻatapulaʻaina o le tuputupu aʻe o le masaga ma amata ona mataʻituina o ia ma pepe.

E oʻo atu i le 26 vaiaso, na fai mai Sandya Flores na taʻu atu e fomaʻi ia i latou o le masaga e tatau ona vave faʻafeiloaʻi e alavaega sesarean.

"Na fanau mai o ia i le 385 kalama, lea e i lalo ifo o le tasi le pauna, ma e 26 vaiaso. O lana mataupu autu, o loʻo tumau pea i aso nei, o le vave o ona mama, "o le tala lea a Sandya Flores i le "GMA."

Sa galulue vavalalata le au Florese ma fomaʻi a Nathaniel ma le au fomaʻi e fesoasoani ia te ia e foia faigata.

img (1)

Taimi meli: Sep-10-2024